text-align:center;

Label

Pengikut

Google+ Followers

Ahad, 29 Mei 2016

Kembara Buku 1Malaysia @ Labuan

     Haiiii, baru2 ni saya ke Labuan untuk program opis iaitu Kembara Buku 1Malaysia (25.6.12 - 29.6.12), best memang best sambil buat keje sambil berseronok, seronok ke ?, hehehe boleh la sebab layanan orang Labuan sangat tip top, hahaha, kat sini saya ada tepekkan sedikit gambar semasa kami berada di sana dan sepanjang program berlangsung, gambar banyak tapi ini sahaja yang dapat di persembahkan, rasa nye cukup kut :), tadaaaaaa ................

~ Ni gambar Sekolah Menengah Sains Labuan @ singkatan SM EXCELL, tempat berjalan nye program kami ~
~ Ni gambar sepanjang perjalanan ke SM EXCELL, gambar pokok pun jadi la ~
~ Bilik meating kami, bersama urusetia2 yang terlibat ~
~ Di malam dinner bersama Tan Sri, kami tak di maklum mengenai dinner itu jadi x ada baju special yg di pakai oleh kami, biasa jer (muka saya pun macam x confident, takut ker), orang Labuan ni konon2 suprise la tu, hurmmm ~
~ Bergambar kenangan dengan Tan Sri setelah selesai dinner ~
~ Semasa program bergambar kenangan with Guru Besar Sekolah Kebangsaan Layang-Layangan ~
~ Bergambar kenangan with Penghulu Kampung Sg. Labu ~
~ Angin sepoi-sepoi bahasa la katakan, bergambar kat tepi pantai berhampiran Homestay Sg. Labu ~
~ Bunting program kami, ada macam blur2 sikit, kamera murah, haha ~
~ Time yang paling best melantak seafood @ Manja Rasa Restoran ~

Catat Ulasan