Kedai Rakyat 1 Malaysia

Semalam balik dari opis terus ke kedai jahit baju untuk function yang akan datang, so dah siap ke kedai jahit nak terus balik, tetapi semasa nak ke tempat parking kereta saya telah melalui satu tempat ni yang memang jarang2 saya lalui, kemudian terpandang Kedai Rakyat 1 Malaysia, nampak macam baru buka, memang la baru wey, sebelum ni mana ada wujud Kedai Rakyat 1 Malaysia, adoiiiiiiii
 Apa lagi saya pun telah memasuki kedai itu, ayat macam nak mencuri jer, ahakssss, tengok harga barang2 pun ok, berbaloi dan mampu dibeli.....
 Saya sendiri pun sempat membeli dua tiga jenis barang, untuk pertama kali seronok sebab ini adalah pengalaman shopping yang baru, kalau dua tiga kali masuk ? ermmm saya x tahu la...............
saya cuma nak tanya pendapat kawan2 yang pernah masuk Kedai Rakyat 1 Malaysia ni, harga2 kat dalam kedai ini ok ke tak bagi anda semua ?

Note : nak servey2 & kalau ada sesiapa yang boleh bagi pandangan, thankssss

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

JAMU SERI PEMIKAT (JSP)

VITAMIN C ROSEHIP 1000MG FROM UK

TABITA SKINCARE (TRIAL SET)