text-align:center;

Label

Pengikut

Google+ Followers

Khamis, 3 November 2011

Idea , Ting Tong

Sehari dua ni saya rasa macam idea menulis blog makin mencurah-curah, tetapi oleh kerana kekangan keje idea ini tidak dapat di realisasikan dalam bentuk blog, cuma ting tong dalam kepala jer, kat opis pun sekarang ni rasa semakin busy, balik kat rumah lak line tenet sakit, atoiii betul la, masa2 ni la dia nak sakit, hehe.....

Tapi x per simpan dulu dalam my minda, pas tu klu dah ingat saya kuarkan ok, tapi kalau x ingat macam mana, hehe yang x ingat tu maka kita abaikan sajer, boleyyy.....
 
~ yeahaa.....idea datang ni, cepat-cepat, masa ada peluang ni ~
~ ni masa kekeringan idea nampak nye, lampu pun x bernyala merah, bila agaknye nak ting tong ~