text-align:center;

Label

Pengikut

Google+ Followers

Selasa, 22 November 2011

Bola Sepak Sukan Sea Pasukan Harimau Muda

Sehari dua ni orang duk citer pasal bola sepak jer, saya pun minat jugak bola2 ni, hehe so nak letak la gambar pasal bola kat dalam My Blog.......

Nak citer lagi mengenai perasaan tengak bola final malam semalam masa MALAYSIA lawan INDONESIA, Ya Allah x tahu nak cakap apa memang berdebar tahap kritikal nak buat benda lain pun dah x boleh, rasa masa tu x nak terlepas pandang pun walaupun seketika, dasyat kan saya, huhuhu......

Pemain favorite saya adalah ??? ermmm saya letakkan gambar dia kat sini, lalala dia itu adalah Khairul Fahmi @ Apek, pemain lain saya minat jugak, tetapi kerana ketangkasan Apek menjaga gawang gol sangat2 menarik perhatian dan dah semesti nye Apek juga adalah penjaga gol bagi pasukan negeri saya iaitu x lain dan x bukan adalah Negeri Kelantan ~ GOMO KELATE GOMO ~ hehehe tetiba lak kuar slogan ni, saya suke sesangat ler..............
~ Nak lagi best klik kat gambar di bawah ini @ link yang disediakan di bawah.......HAVE FUN ~
http://www.churpchurp.com/nokeys/share/cocacola-pwtc
Catat Ulasan