text-align:center;

Label

Pengikut

Google+ Followers

Selasa, 20 November 2012

Teruja, Lemah & Semangat


Dulu2 masa mula2 buat blog memang saya rajin mengupdate, promote iklan sana sini, tapi sekarang ermmmm susah nak cakap la, mood udah ke laut ler kiter.......





 Sekarang ni semua mood dah jadi macam gambar kat atas, semua x kena, malas la, x sempat la, line internet x ok n lembab la dan blablablablabla




 Tapi3 bila urusan pasal bisnes saya laju, sape x nak duit oiiii dalam masa yang sama duit bukan nye masuk macam tu jer, modal pun kena la keluarkan, apalagi bila modal n duit dah keluar jadi pulangan balik tu mesti....... so kena la rajin update lalalalala blog ni  www.nokeysenterprise.com :)

Comel binti Botak




Cantik tak saya ???, hehehe, ini merupakan model tudung untuk bisnes on9 saya, mahal tau beli ni, al-maklum la nak berniaga kan, kena la kuarkan duit sikit, x salah untuk buat berniaga, modal kena keluarkan, klu x keluarkan modal macam mana nak berniaga kan3, untung rugi di tangan Tuhan, kita hanya mampu berusaha dan bertawakal, InsyaAllah akan berjaya, Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Bukan nak bercerita panjang lebar pun3, cuma nak memperkenalkan model baru saya, Tadaaaaaaaaaa nama dia ialah Comel binti Botak, IC x dapat di keluarkan kerana dia ni bukan jenis manusia, hahaha, patung jer, lalalala k baiiiiiiiiii

~ Nokeys Enterprise (002103021-K) ~: Felinna Beauty Inchloss Lotion

~ Nokeys Enterprise (002103021-K) ~: Felinna Beauty Inchloss Lotion: Felinna Beauty Inchloss Lotion MEMPERKENALKAN, SEJENIS LOSYEN BADAN YANG UNIK DAN ISTIMEWA!! ...