Catatan

Tunjukkan catatan dari Oktober 17, 2012

Busy menguruskan Bisnes, hohoho

Imej
Salammmm, apa khabar semua begitu lama x meng update blog saya ini, hoho tersangat la busy2 nye, untuk pengetahuan semua saya merupakan seorang Pekerja yang bekerja secara tetap dengan Goverment, syukur Alhamdulillah.....
       Bagi meningkatkan ilmu yang ada saya telah pun menyambung Pengajian Jarak Jauh (PJJ) iaitu orang panggil Pengajian Separuh Masa pada hujung minggu sahaja, untuk Semester 1 dah selamat pun menjalani Exam dan keputusan nye kena tungguuuuuu
       Bukan nak citer panjang lebar pun cuma untuk menampung kos hidup saya ada membuat bisnes on9 secara kecil-kecilan nak buat macam mana kan orang susah tapi takpe dugaan hidup asalkan kita berusaha lebih..... rezeki tu ada di mana2, so bagi sesiapa nak lihat produk apa yang saya jual boleh la ke Laman Web Bisnes Saya : www.nokeysenterprise.com, yeahhhh Syukur Alhamdulillah semoga diberikan rezeki dan segala-galanye berjalan dengan lancar, AMINNNNNNNNNNNN





~ Nokeys Enterprise (002103021-K) ~: Acai Berry ABC

Imej
~ Nokeys Enterprise (002103021-K) ~: Acai Berry ABC: HARGA PROMOSI ISTIMEWA 1 BOTOL ~ RM65.00 (INCLUDING POS LAJU) 2 BOTOL ~ RM120.00 (INCLUDING POS LAJU) ACAI BE...