Catatan

Tunjukkan catatan dari Julai 18, 2012

Kenangan Mengusik Jiwa.....Aduyaiiii

Imej
Pada 16 - 17 Julai 2012 pihak pejabat ada membuat SKT (sasaran kerja tahunan) di Hotel Vistana Kuala Lumpur, Hotel ni benar2 mengamit memory saya coz dulu semasa belum berpindah di tempat tinggal sekarang saya sempat tinggal di Hostel berhampiran dengan Hotel ni lebih kurang setahun jugak la .........

     Semasa tinggal di hostel itu kawan2 kebanyakkan ramai yang bekerja di Hospital Kuala Lumpur so kerana ramai kawan yang bekerja di situ jadi saya telah diperkenalkan oleh kawan dengan seorang kawan lelaki, ermmmm ........ cerita happy bukan cerita sedih, banyak kenangan yang berlaku di antaranye pada bulan puasa kami sama2 ke surau yang berdekatan untuk solat terawih, kebetulan semasa balik dari Hotel saya telah melalui jalan berhampiran surau itu, terpandang akan surau itu .......... tetiba teringat kat si dia ke manakah menghilang sekarang ni, puasa dah nak dekat tetapi nombor contact dulu dah x aktif .......
     Kami x penah pun bermusuh mungkin ada kesilapan sikit menyebab…