text-align:center;

Label

Pengikut

Google+ Followers

Rabu, 25 April 2012

Life's Is Gone On

Berjalan dan terus berjalan, walaupun perjalanan masih jauh, walaupun sesusah mana pun kehidupan, walaupun sebesar mana pun masalah, semua mesti diatasi...................
Sebenarnye kehidupan ini sangat indah jika kita tahu caranye dan menghargainye, jika ada masalah haruslah menghadapinye dengan tenang, tetapi masalah itu sebenarnye adalah untuk menguji kita sama ada dapat bertahan dan setakat mana, Tuhan x akan menguji hamba2 nye melebihi kemampuan hamba itu sendiri (banyaknye ayat nye saya kali ini nyer)

Hidup tanpa ujian bukanlah sesuatu yang boleh dianggap cabaran dan tanpa cabaran hidup akan menjadi hambar :(

LIFE'S IS GONE ON AND ON

Kedai Rakyat 1 Malaysia

Semalam balik dari opis terus ke kedai jahit baju untuk function yang akan datang, so dah siap ke kedai jahit nak terus balik, tetapi semasa nak ke tempat parking kereta saya telah melalui satu tempat ni yang memang jarang2 saya lalui, kemudian terpandang Kedai Rakyat 1 Malaysia, nampak macam baru buka, memang la baru wey, sebelum ni mana ada wujud Kedai Rakyat 1 Malaysia, adoiiiiiiii
 Apa lagi saya pun telah memasuki kedai itu, ayat macam nak mencuri jer, ahakssss, tengok harga barang2 pun ok, berbaloi dan mampu dibeli.....
 Saya sendiri pun sempat membeli dua tiga jenis barang, untuk pertama kali seronok sebab ini adalah pengalaman shopping yang baru, kalau dua tiga kali masuk ? ermmm saya x tahu la...............
saya cuma nak tanya pendapat kawan2 yang pernah masuk Kedai Rakyat 1 Malaysia ni, harga2 kat dalam kedai ini ok ke tak bagi anda semua ?

Note : nak servey2 & kalau ada sesiapa yang boleh bagi pandangan, thankssss