Catatan

Tunjukkan catatan dari April 11, 2012

Blog Bersarang

Imej
Blog saya dah mulai bersarang, alasan nye x yah cakap la, klu blog bersarang tu sebab apa, kebanyakkan alasan orang lain pun sama macam saya kecuali la klu org tu memang full time menulis blog maknanye hari2 la akan di update kan kan kan :~ Tengok sarang dia dah jadi macam ni, ehhhhh bukan bukan ni baru nak buat sarang, apalah kamu ni, tu pun x leh nak beza ke !!! Ok la, blog akan jadi macam ni, betul tak ?. aikss ni pun bukan la, ni sarang dah siap tapi confius sarang burung dan ada telur burung, tapi apa yang keluar tu ???  Ermmmm, x nak loyer buruk lagi, macam ni la rupa seakan-akan sarang yang wujud dalam blog saya, ni sarang Labah-Labah, huhu betul la macam ni, dah x tipu lagi tau, larikkkkkkkkkkkkk