Sabtu, 4 Februari 2012

Nak Duit Free Boleh Join Ni


JOM buat duit tanpa keluar duit!! Peluang duit percuma lg. FREE Register..Ramai yang belum kenal apa itu Wazzub. Wazzub adalah website yang bakal menandingi kehebatan Google dan Facebook. Wazzub akan memberi 50% daripada keuntungan yang diperolehinya kepada setiap ahli yang berdaftar sebelum 09 APRIL 2012.

IMPORTANT : WAZZUB STAYS FREE FOREVER! YOU NEVER HAVE TO PAY US A SINGLE DOLLAR!
BERTINDAK SEKARANG !!! DAFTAR SINI : http://signup.wazzub.info/?lrRef=fef5fd54

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Siapa pemilik dan melakukan operasi WAZZUB?

WAZZUB adalah projek antarabangsa dicipta oleh mereka yang mampu daripada pelabur dan usahawan. Pada September 2011, mereka menjumpai GIT Global Investments, Inc. (GIT) yang bertujuan menjalankan WAZZUB dan perniagaan yang berkaitan. GIT didaftarkan dibawah undang-undang Oregon. No. Pendaftaran : 802159-90.
Pasukan terdiri lebih 20 orang yang berkemahiran tinggi (pakar) sedang bekerja keras menjadikan WAZZUB sebagai kejayaan besar; sebahagian bekerja dibelakang takbir dan sebahagian lagi bekerja serta bersemuka dengan ahli, seperti contoh, Pakar Pengedar dan Staf Bantuan Sokongan.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Bunyi WAZZUB sangat bagus dan ianya adalah benar. Adakah WAZZUB penipuan atau suatu perniagaan yang sebenar?


Sangat Pasti WAZZUB melakukan perniagaan sebenar tapi bukan perniagaan tradisional. Internet merubah dunia dan ada banyak ruang disana untuk sebuah model perniagaan yang inovatif, yang tidak pernah dilakukan sebelum ini. WAZZUB adalah salah satu model perniagaan.
Pertama kali dan selamanya, komuniti online berkongsi keuntungan dengan ahli-ahli daripada pendaftaran pra-pelancaran. Sebab itu ianya pertama kali dinamakan sebagai Fenomena Perkongsian Keuntungan.
Sebenarnya, WAZZUB sangat bagus di sampaikan.

Check it out here

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

BAHASA
Pra-Lancar dan projek utama akan diwujudkan dalam pelbagai bahasa diseluruh dunia. Hanya pra-pendaftaran disediakan dalam Bahasa Inggeris. Semua orang, walaupun tanpa kemahiran Bahasa Inggeris sekalipun, anda mampu daftar sebagai Ahli yang terawal dan menjemput yang lain untuk menyertai WAZZUB

DARI MANA WANG DIPEROLEHI
WAZZUB adalah PERCUMA untuk selama-lamanya, tiada sesiapa yang perlu membuat bayaran, menjual atau membeli; jadi dari mana datangnya wang?
Mari kita lihat sebagai contohnya Google yang mempunyai lebih 1 BILLION pengguna unik setiap bulan yang telah menggunakan perkhidmatannya tanpa mereka membuat sebarang bayaran kepada Google. Suku Terakhir yang lepas Google memperolehi keuntungan sebanyak $3 Billion semata-mata kerana mempamerkan iklan. Ini bermakna Google memperolehi $1(RM3.00) setiap bulan dari setiap pengguna unik. WAZZUB menggunakan teknologi yang sama yang digunakan oleh Google PLUS dengan menambah beberapa saluran pendapatan.

Matlamat kami adalah bagi menarik sekurang-kurangnya 10 JUTA pengguna sebulan selepas Jun, 2012, tetapi kami hanya akan kongsikan keuntungan kami dengan Ahli-Ahli yang mendaftar sebelum 09/04/2012 sahaja.

Contoh : Jika anda menjemput@menaja 5 orang sertai dengan PERCUMA dan mereka melakukan perkara yang sama, sehingga 5 generasi, anda mampu perolehi pendapatan pasif USD$4,000.00 setiap bulan untuk meneruskan hidup anda, dengan TIDAK PERLU melakukan kerja keras berbanding dengan apa yang anda lakukan sekarang.
Apa akan jadi jika anda menjemput 10 orang? Jumlahnya akan MELETUP sehingga : USD111,110.00 setiap bulan.

Example : If you invite just 5 people to join for free and they do the same 5 generations deep, you could earn about $4,000 every month PASSIVELY for life, doing NOTHING different than you already do everyday.
1st. Generation 5 x $1.00 = $5.00
2nd. Generation 25 x $1.00 = $25.00
3rd. Generation 125 x $1.00 = $125.00
4th. Generation 625 x $1.00 = $625.00
... 5th. Generation 3125 x $1.00 = $3,125.00

IANYA TIADA SEMPADAN NO LIMIT.!

Lebih ramai anda bawa masuk lebih banyak pendapatan anda perolehi.
Tempoh Masa!
Sekarang adalah MASA nya untuk mencipta pendapatan pasif bulanan.

HAD MASA adalah sangat PENTING untuk anda ingat.!

Read all the important facts at : http://wazzub.info/facts.htm

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

How and when do the members get paid?

WAZZUB pays its members on a monthly basis.
Our first pay day will be May 15, 2012 for the month of April.
Small amounts will be paid by an online payment processor and large amounts will be paid by check or bank wire.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

TAWARAN INI AKAN DITUTUP KEPADA SEMUA PADA : 
9 APRIL 2012 (WAKTU BARAT)

APA YANG SEPATUTNYA ANDA LAKUKAN ???

AMBIL TINDAKAN SEKARANG...
UNJURKAN MASA DEPAN ANDA...DENGAN MULAI PROMOSI.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

*TERPENTING!!! LEPAS DAFTAR ANDA WAJIB!!! LAKUKAN (VERIFIKASI EMAIL) UNTUK DAPATKAN "INVITATION LINK" ANDA

SETELAH PENDAFTARAN ANDA BERJAYA (YOUR REGISTRATION WAS SUCCESSFUL.PLEASE CHECK YOUR EMAIL ACCCOUNT FOR OUR VERIFICATION EMAIL) ANDA WAJIB TERUS SEMAK EMEL YANG TELAH ANDA DAFTARKAN ITU UNTUK BUAT PENGESAHAN PENDAFTARAN EMEL DENGAN MENGKLIK LINK (VERIFIKASI) DARI WAZZUB, LANGKAH SETERUSNYA KLIK PERKATAAN (HERE) WARNA PURPLE TU & LOGIN GUNA EMEL & PASSWORD YANG TELAH ANDA DAFTARKAN TADI UNTUK DAPATKAN "INVITATION LINK" ANDA..YA DAH DAPAT "INVITATION LINK" ANDA.. SO TUNGGU APA LAGI PROMOTE LER SAMPAI LEBAM, INSYAALLAH 15/5/2012 DAPAT LA HASIL USAHA YANG KITA BUAT SEKARANG NI.

*1 EMEL HANYA UNTUK 1 PENDATARAN SAHAJA.

*KALAU SERIUS NAK COLLECT PASIF INCOME MULAI PERTENGAHAN MEI 2012 NI..???..JOIN TERUS PROTOME DARI SEKARANG SAMPAI 08/APRIL/2012, TAK TIDUR PUN TAKPA LA, PASNI KITA NAK TIDOooo JER PUN TAKPA USD TETAP MASYUKkkk..LEPAS 01/APRIL/2012 BARU NAK INSAF, NAK BUAT BETUL2 & NAK PROMOTE KAW2.. TAKDE MAKNENYE LAGI DA.. INGAT!! INGAT TU!! INGAT NI!! INGAT TAU!! INGATLAH!!! INGATANKU PADAMU!! & MU!! & MU JUGAK!!!..
JIKA ANDA RAGU2 CURIGA ABAIKAN JER PELUANG BESAR NI!!! JANGAN PAKSA DIRI, BUAT SERABUT KEPALA OTAK BUANG MASA ASYIK MEMIKIRKAN BETUL KER TAK KER BUAT APA?!!.. DALAM HAL NI MACAM2 KEMUNGKINAN BOLEH BERLAKU NANTI KAMU BLAME SAYA PULAK .. JIKA ANDA MENGAMBIL KEPUTUSAN NAK JOIN BIARLAH DENGAN KERELAAN HATI ANDA SENDIRI, APA2 KEPUTUSAN ATAS KEBIJAKSANAAN ANDA SENDIRI YANG MENILAI PELUANG INI.. APA2 KEMUNGKINAN NEGETIF JIKA BERLAKU JANGAN BLAME SAPA2 KERANA INI KEPUTUSAN ANDA SENDIRI YANG BUAT, APA2 RISIKO @ KEJAYAAN ATAS DIRI SENDIRI.. NO BLAME!!
BAGI SAYA JIKA WAZZUB NI BENAR MEMANG CONFIRM PELUANG BESAR SEBEGINI INI YANG PERTAMA, MUNGKIN JUGA YANG TERAKHIR DI KESEMPATAN HIDUP KITA.
SAYA TAK SANGGUP NAK ABAIKAN PELUANG BESAR INI BERLALU BEGITU SAJA, SAJA MENYERTAI WAZZUB DENGAN KERELAAN HATI SAYA SENDIRI TANPA DI PAKSA SESIAPA PUN DENGAN HARAPAN SAYA AKAN JADI JUTAWAN DENGAN WAZZUB, MEMANDANGKAN APA YANG DI TAWARKAN, DENGAN PLAN SETIAP ORANG YANG MENYERTAI HANYA INVITE MINIMA 5 ORANG MEMBER SAHAJA!! KITA SUDAH MAMPU MENJANA PENDAPATAN PASIF USD4000 SEBULAN BERTERUSAN SETIAP BULAN TANPA KELUARKAN MODAL SESEN PUN. U FIKIRLAH SENDIRI POTENSINYA..JIKA U PUN SEPENDAPAT SAMA MACAM SAYA, NAMPAK WAZZUB NI PELUANG BESAR UNTUK KITA BINA KEKAYAAN BINA LEGASI JOM LER SAMA2 KITA BERTINDAK!!!
BETUL KER TAK BETUL KER 15/5/2012 NI DAPAT LA KITA JAWAPANNYA,
KALAU TAK BENAR KITA RUGI BUANG MASA DOK PROMOTE JER.. TAPI KALAU BENAR
INSYAALLAH SAYALAH DI ANTARA JUTAWAN WAZZUB KAT MALAYSIA NI.. TARGET SAYA PALING KURANG ADA 100,000 MEMBER DALAM RANGKAIAN SAYA SEBELUM 1 APRIL NI.. BUNYI MACAM KELAKAR KAN???.. TETAPI MEMANDANGKAN SAMBUT YANG LUAR BIASA INI DI GABUNGKAN DENGAN KUASA "MULTIPLY" SEGALANYA MUNGKIN TAK MUSTAHIL IMPIANKU UNTUK JADI JUTAWAN TERCAPAI DI SINI BERSAMA WAZZUBB.. WAZZUB.. WAZZUBB.. WAZZUBB..&.. WAZZUBbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb..
AMACAM ADA BERANI???.. SAYA BERANI!!! BUKAN KUAR DUIT PUN.. HE.. HE..

*NOTE: JIKA SERIUS MAHU MENYERTAI ANDA DI INGATKAN SUPAYA MENDAFTAR DENGAN MENGGUNAKAN NAMA PENUH MENGIKUT I/C SUPAYA TIDAK TIMBUL MASALAH PEMBAYARAN NANTI & PASTIKAN JUGA ANDA GUNA EMEL YANG AKTIF @ BUAT EMEL BARU.. SAYA BUKAN NAK YAKINKAN ANDA, SAYA ONLY@HANYA NAK SHARE PELUANG BESAR PELUANG TERHEBAT ABAD INI PADA PANDANGAN MATA HATI SAYA ITU JER... !!!

P/S: KEPADA MEMBER2 YANG BARU JOIN DALAM RANGKAIAN SAYA,
SILA COPY PASTE IKLAN INI EDIT KELUARKAN LINK SAYA MASUKKAN LINK ANDA @ ANDA JUGA BOLEH CREATE AYAT2 POWER ANDA SENDIRI, PASTU SHAREKAN KAT WALL SENDIRI,WALL RAKAN2,WALL GROUP2 & TAG RAKAN RAMAI2..
SHAREKAN SEKURANG-KURANGNYA 100 POST SEHARI IKLAN ANDA KALAU BETUL2 NAK BUAT DUIT.. SAYA SENDIRI SHARE PALING KURANG 300 POST SEHARI, SAYA TARGET JUTAWAN DENGAN 100,000 AHLI LAST DATE 08/APRIL/2012 NI..INSYAALAH.

*KEMAS KINI TERKINI:
22 January. 2012 ; 09:27 am - Penyertaan sebanyak: 349,233 orang
04.february. 2012 ;12:01am - Penyertaan sebanyak: 1,133,383 orang
setiap saat ada penyertaan ahli baru..so u masih nak tunggu lagi ???
SAYA JOIN WAZZUB 21/01/2012..NAK 5 ORANG JER LEVEL 1 TAPI U TENGOKLAH POTENSINYA.. JUMLAH AHLI YANG MENYERTAI WAZZUB DALAM RANGKAIAN SAYA SEHINGGA TARIKH: 04/02/2012
MASA:11.33am
LEVEL 1: 121
LEVEL 2-5: 1454
JUMLAH : 1575

HARAP INI BUKAN APRIL F00L DARI WAZZUB DAH LER.

GOOD LUCK.. DO THE BEST..I HOPE U SUCCESS TOO.

WE SHARE U DECIDE.

INFO LANJUT DI SINI :

PROMOSI TERBAIK (BELI 2 PERCUMA 1)

Berminat boleh pm yer sayam2ku www.wasap.my/60123584232/Puri5+Beli+2+Percuma+1