Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari 25, 2012

Kenape Boring @ Bosan ???

Imej
Selalu terbaca di status facebook, contoh : ~ Boringnye....Kebosanan tahap kritikal @ gabanApsal tetiba rasa boring nih ?Dah x tahu nak buat apa....alahai boring3Blablabla........ Ok bagi saya dan sebagai memberi pendapat untuk menghilangkan perasaan boring itu :~
1. Hari Cuti  Basuh baju, gosok baju, kemas rumah, memasak dll....Klu rajin datanglah opis buat Overtime kerBuat Part Time - hari Sabtu n Ahad @ di hari cuti umum yang lainBerkebun @ menanam secara kecil-kecilanMenghadap blog - buat lah 1 blog, anda boleh berkongsi dengan sesiapa sajer info blog tu @ buat bisnes kecil-kecilan secara on92. Hari Kerja - Rutin kerja macam biasa Buat Overtime, balik lewat malam, so sampai kat rumah fikir nak tido jerKlu balik awal pi la pusing2 @ cuci2 mata kat mana2 lah, shopping kompleks ker, tasik ker dll....Jogging @ ke GimApa lagi ek ? blablabla.......Bagi saya itu adalah pendapat yang boleh di kongsi coz tu la jugak apa yang saya buat untuk menghilangkan perasaan boring, dengan itu jugak masa c…