text-align:center;

Label

Pengikut

Google+ Followers

Selasa, 24 Januari 2012

Semangat Bangkit Semula, Boleh Ker ?

Ok, semangat saya membara kini, chaiyuk3, saya rasa macam nak start aktif balik la buat bisnes on9 tahun ni, ok untuk permulaan saya letakkan gambar tudung ni .......

Untuk maklumat yang lebih lanjut boleh la ke blog saya lagi satu :~ http://www.ckmyshop2u.blogspot.com

atau nak terus kepada gambar yang ada kat bawah ni boleh ke SINI





Bagi yang x suke boleh abaikan yer, terima kasih ..........

Saya Sedang Kemaruk, Ok tak ?

Huhu, tajuk yg agak menyeramkan dan menakutkan, haha ada saya kisah, saya kan tengah kemaruk sekarang, bukan kemaruk cinta ok, ini kemaruk dengan myvi, oooo myvi ku lagi best.....myvi lagi best yg terbaru ni betul2 menarik minat saya, cam bermimpi lak boleh pakai kereta ni, tapi klu berangan sampai berusaha memperolehinye apa salah nye, ermmm.......

Sedang mencuba yang terbaik untuk mencapainye, klu ada rezeki Insyallah, klu x itu bukan rezeki saya nak memakai nye dan semua diserahkan kepada Allah yang maha berkuasa, apa kuasa saya untuk menyalahkan takdir, tetapi.....kena ada tetapi jugak......usaha kena lebih, selebih usaha klu x dpt mencapainye itu bukan rezeki saya dan mungkin ada hikmah di sebaliknye.......eh ayat cam mencari jodoh lak, hahak.....kikikiki......lalalala