Catatan

Tunjukkan catatan dari November, 2012

~ Nokeys Enterprise (002103021-K) ~: FELLINA VITAMIN C WITH PURE MARINE COLLAGEN

Imej
~ Nokeys Enterprise (002103021-K) ~: FELLINA VITAMIN C WITH PURE MARINE COLLAGEN: FELLINA VIT C WITH PURE MARINE COLLAGEN *sesuai diambil oleh wanita mengandung dan menyusukan* 1 Box : 30 BIJI KAPSUL   ...



~ Nokeys Enterprise (002103021-K) ~: Harga Promosi Lotion Felinna Inchloss

Imej
~ Nokeys Enterprise (002103021-K) ~: Harga Promosi Lotion Felinna Inchloss: ~> PROMOSI HEBAT <~ Beli 2 botol Inchloss Lotian dengan harga RM120 sahaja!!! Murah teramat murah.......promosi tamat sehingga huj...

Teruja, Lemah & Semangat

Imej
Dulu2 masa mula2 buat blog memang saya rajin mengupdate, promote iklan sana sini, tapi sekarang ermmmm susah nak cakap la, mood udah ke laut ler kiter.......




 Sekarang ni semua mood dah jadi macam gambar kat atas, semua x kena, malas la, x sempat la, line internet x ok n lembab la dan blablablablabla



 Tapi3 bila urusan pasal bisnes saya laju, sape x nak duit oiiii dalam masa yang sama duit bukan nye masuk macam tu jer, modal pun kena la keluarkan, apalagi bila modal n duit dah keluar jadi pulangan balik tu mesti....... so kena la rajin update lalalalala blog ni  www.nokeysenterprise.com :)

Comel binti Botak

Imej
Cantik tak saya ???, hehehe, ini merupakan model tudung untuk bisnes on9 saya, mahal tau beli ni, al-maklum la nak berniaga kan, kena la kuarkan duit sikit, x salah untuk buat berniaga, modal kena keluarkan, klu x keluarkan modal macam mana nak berniaga kan3, untung rugi di tangan Tuhan, kita hanya mampu berusaha dan bertawakal, InsyaAllah akan berjaya, Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Bukan nak bercerita panjang lebar pun3, cuma nak memperkenalkan model baru saya, Tadaaaaaaaaaa nama dia ialah Comel binti Botak, IC x dapat di keluarkan kerana dia ni bukan jenis manusia, hahaha, patung jer, lalalala k baiiiiiiiiii

~ Nokeys Enterprise (002103021-K) ~: Felinna Beauty Inchloss Lotion

Imej
~ Nokeys Enterprise (002103021-K) ~: Felinna Beauty Inchloss Lotion: Felinna Beauty Inchloss Lotion MEMPERKENALKAN, SEJENIS LOSYEN BADAN YANG UNIK DAN ISTIMEWA!! ...






~ Nokeys Enterprise (002103021-K) ~: THANYAPORN BE-FIT PINK - Collagen Plus

Imej
~ Nokeys Enterprise (002103021-K) ~: THANYAPORN BE-FIT PINK - Collagen Plus: HARGA : 1 botol = RM80 FREE POS LAJU Be-Fit Collagen Plus  ( Collagen, Coenzyme Q-10, Grape Seed, Tomato And Gingko Biloba ...


~ Nokeys Enterprise (002103021-K) ~: THANYAPORN PURERA MERIFICA

Imej
~ Nokeys Enterprise (002103021-K) ~: THANYAPORN PURERA MERIFICA: HARGA : RM50 SAHAJA (Including Pos Laju) Produk paling laris & terkenal... Harga pasaran Malaysia sehingga RM130!!...





~ Nokeys Enterprise (002103021-K) ~: Thanyaporn BE-FIT Garcinia Cambogia Slimming Pills...

Imej
~ Nokeys Enterprise (002103021-K) ~: Thanyaporn BE-FIT Garcinia Cambogia Slimming Pills...: PRICE : RM 50.00 sebotol (Termasuk kadar Pos Laju) Harga Paling Murah Dalam Market Malaysia ! +-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-...