Kenangan Mengusik Jiwa.....Aduyaiiii


     Pada 16 - 17 Julai 2012 pihak pejabat ada membuat SKT (sasaran kerja tahunan) di Hotel Vistana Kuala Lumpur, Hotel ni benar2 mengamit memory saya coz dulu semasa belum berpindah di tempat tinggal sekarang saya sempat tinggal di Hostel berhampiran dengan Hotel ni lebih kurang setahun jugak la .........


     Semasa tinggal di hostel itu kawan2 kebanyakkan ramai yang bekerja di Hospital Kuala Lumpur so kerana ramai kawan yang bekerja di situ jadi saya telah diperkenalkan oleh kawan dengan seorang kawan lelaki, ermmmm ........ cerita happy bukan cerita sedih, banyak kenangan yang berlaku di antaranye pada bulan puasa kami sama2 ke surau yang berdekatan untuk solat terawih, kebetulan semasa balik dari Hotel saya telah melalui jalan berhampiran surau itu, terpandang akan surau itu .......... tetiba teringat kat si dia ke manakah menghilang sekarang ni, puasa dah nak dekat tetapi nombor contact dulu dah x aktif .......

     Kami x penah pun bermusuh mungkin ada kesilapan sikit menyebabkan dia merajuk hati dan telah lari jauh dari hidup saya, saya masih menganggap dia kawan terbaik saya tetapi bagi si dia saya ni sudah di anggap apa ???, x penah membenci apa lagi untuk berdendam tetapi keadaan telah memaksa terjadi nye keadaan begini, agak sedih kehilangan kawan yang tersayang, dalam hati tetap berdoa semoga dia happy dan baik2 sahaja walaupun apa jua dan di mana dia berada :)

Note : sentiasa menyayangi kawan-kawan yang pernah hadir dalam hidup saya dan mereka semua adalah yang terbaik, tetap bersyukur Ya Allah .........

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

JAMU SERI PEMIKAT (JSP)

VITAMIN C ROSEHIP 1000MG FROM UK

TABITA SKINCARE (TRIAL SET)