text-align:center;

Label

Pengikut

Google+ Followers

Selasa, 25 Disember 2012

Nokeys Enterprise (002103021-K): PROMOSI PENGHABISAN STOK

Nokeys Enterprise (002103021-K): PROMOSI PENGHABISAN STOK: CUMA TINGGAL 5 SET SAHAJA LAGI.......... GRAB NOW PRICE : RM 45.00 ~ 1 botol (Free Postage)  RM 50.00 ~ 1 botol (Sabah/Sarawak).......


~ SOLD OUT ~

Isnin, 3 Disember 2012

Ahad, 2 Disember 2012

~ Nokeys Enterprise (002103021-K) ~: TUDUNG MIX

~ Nokeys Enterprise (002103021-K) ~: TUDUNG MIX: TUDUNG BAWAL 2 LAYER WARNA : KUNING + OREN SAIZ : M HARGA : RM28 FREE POSTAGE ~ Diperbuat daripada kain bawal asli ...













Rabu, 28 November 2012

Selasa, 20 November 2012

Teruja, Lemah & Semangat


Dulu2 masa mula2 buat blog memang saya rajin mengupdate, promote iklan sana sini, tapi sekarang ermmmm susah nak cakap la, mood udah ke laut ler kiter.......





 Sekarang ni semua mood dah jadi macam gambar kat atas, semua x kena, malas la, x sempat la, line internet x ok n lembab la dan blablablablabla




 Tapi3 bila urusan pasal bisnes saya laju, sape x nak duit oiiii dalam masa yang sama duit bukan nye masuk macam tu jer, modal pun kena la keluarkan, apalagi bila modal n duit dah keluar jadi pulangan balik tu mesti....... so kena la rajin update lalalalala blog ni  www.nokeysenterprise.com :)

Comel binti Botak




Cantik tak saya ???, hehehe, ini merupakan model tudung untuk bisnes on9 saya, mahal tau beli ni, al-maklum la nak berniaga kan, kena la kuarkan duit sikit, x salah untuk buat berniaga, modal kena keluarkan, klu x keluarkan modal macam mana nak berniaga kan3, untung rugi di tangan Tuhan, kita hanya mampu berusaha dan bertawakal, InsyaAllah akan berjaya, Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Bukan nak bercerita panjang lebar pun3, cuma nak memperkenalkan model baru saya, Tadaaaaaaaaaa nama dia ialah Comel binti Botak, IC x dapat di keluarkan kerana dia ni bukan jenis manusia, hahaha, patung jer, lalalala k baiiiiiiiiii

~ Nokeys Enterprise (002103021-K) ~: Felinna Beauty Inchloss Lotion

~ Nokeys Enterprise (002103021-K) ~: Felinna Beauty Inchloss Lotion: Felinna Beauty Inchloss Lotion MEMPERKENALKAN, SEJENIS LOSYEN BADAN YANG UNIK DAN ISTIMEWA!! ...






Isnin, 12 November 2012

Rabu, 17 Oktober 2012

Busy menguruskan Bisnes, hohoho

       Salammmm, apa khabar semua begitu lama x meng update blog saya ini, hoho tersangat la busy2 nye, untuk pengetahuan semua saya merupakan seorang Pekerja yang bekerja secara tetap dengan Goverment, syukur Alhamdulillah.....

       Bagi meningkatkan ilmu yang ada saya telah pun menyambung Pengajian Jarak Jauh (PJJ) iaitu orang panggil Pengajian Separuh Masa pada hujung minggu sahaja, untuk Semester 1 dah selamat pun menjalani Exam dan keputusan nye kena tungguuuuuu

       Bukan nak citer panjang lebar pun cuma untuk menampung kos hidup saya ada membuat bisnes on9 secara kecil-kecilan nak buat macam mana kan orang susah tapi takpe dugaan hidup asalkan kita berusaha lebih..... rezeki tu ada di mana2, so bagi sesiapa nak lihat produk apa yang saya jual boleh la ke Laman Web Bisnes Saya : www.nokeysenterprise.com, yeahhhh Syukur Alhamdulillah semoga diberikan rezeki dan segala-galanye berjalan dengan lancar, AMINNNNNNNNNNNN





~ Nokeys Enterprise (002103021-K) ~: Acai Berry ABC

~ Nokeys Enterprise (002103021-K) ~: Acai Berry ABC: HARGA PROMOSI ISTIMEWA 1 BOTOL ~ RM65.00 (INCLUDING POS LAJU) 2 BOTOL ~ RM120.00 (INCLUDING POS LAJU) ACAI BE...