Catatan

Tunjukkan catatan dari November 4, 2011

SPEAKING, ooo tidak

Imej
Salam....eh ada kena mengena ke entri kali ini gan gambar kat atas, hehehe ada la jugak, klu tersalah cakap @ info cam ni la jadi nye....
Nak citer, pada satu hari (permulaan mcm citer sang kancil gan kura2 lak, hehehe) saya kuar gi jejalan, masuk la satu butik ni setelah jengok2 dari luar, duk usha2 boleh tahan jgk rega, bajet la gan duit poket saya, dia punye supervisor butik adalah seorang warganegara Pakistan, so nak bercakap gan dia saya lak kena speaking, hahaha masa itu la terkuar apa benda ntah dari mulut saya, konon-konon nye nak cover la (walaupun pada hakikatnye x pandai), nasib baik mamat pakistan tu faham, selepas itu bila teringat balik saya rasa nak tergelak n duk sengih seorang2, haha I Speaking London U.......... Shin Chan ~> Peace3

Birthday Card For Someone Special

Imej
Tetiba speaking lak ari ni apsal, hehehe sajer buat suspen sikit, suspen tak ???, apa.....x suspen pun, takpe la, saya ok jer, lalalala....... ~ Gambaran luar kad ~
Cantik tak kad ni, saya reka sendiri tau.....bukan nye x mampu beli kat kedai cuma mencari kreativiti sikit (betul x ayat saya ni, x betul pun, ada saya kisah, kikiki), saya buat dengan hati yang ikhlas tau..... ~ Gambaran dalam kad ~
Ini adalah isi kat dalam, masa ni belum tulis apa-apa lagi, mana boleh letak yang dah tulis, malu arrr, walaupun simple sesangat tetapi saya rasa puas hati sebab dapat mencurahkan idea untuk kad ini.....
Saya pun x pasti si penerima suka ataupun tidak, saya nak dia tahu bahawa kad ini adalah rekaan yang ikhlas dari hati saya.....
SELAMAT HARI LAHIR 06.11.2011 Dah x tahu nak wish apa kat sini, sebab di kad dah menyatakan segalanye, klu x faham dan memerlukan penerangan sila kemukakan pertanyaan kepada saya.....ok tak ??? daaaaa