text-align:center;

Label

Pengikut

Google+ Followers

Rabu, 2 November 2011

Sumbangan Buku 1Malaysia @ JEMPOL

Pada 06.10.2011 opis saya telah mengadakan program bagi Sumbangan Buku 1Malaysia, program ini adalah acara tahunan bagi bahagian kami dan ini dah termasuk dalam Sasaran Kerja Tahunan (SKT) pegawai yang berkenaan, setiap tahun 4 negeri akan dipilih, bagi tahun ini negeri yang terpilih adalah Melaka, Negeri Sembilan, Pahang dan Kelantan.

Saya sempat menyertai program yang diadakan di Negeri Sembilan, tempat berlaku nye kejadian ini (alamak ayat macam seram lak) ialah di Jempol :~


~ Antara aktiviti-aktiviti yang dijalankan ~
















~ Tetamu VIP yang datang Dato' Dr. Syeikh Muzaffar, semuanye nak bergambar dengan beliau, nak makan pun x senang, hehe, tp beliau sangat ok ~

~ Hotel Era di Bahau tempat penginapan kami selama 1 malam ~

Note : kredit untuk orang-orang kat Jempol semua peramah dan very2 sporting, x tahu nak citer apa dah, walaupun badan sangat penat tetapi HAPPY mengalahkan semua perasaan itu, I LIKE ~

~> Diari <~

Suke membaca blog2 orang, dari segi pembacaan saya boleh saya katakan blog sekarang dah jadi macam diari harian, x cakap orang, saya pun sama, kadang2 nak mengadap diari pun rasa malas, tapi meng update blog boleh pulak, hehe, x kisah la apa2 pun orang nak buat blog ni sebagai diari ke apa ke, masing-masing punye kesukaan, huhu.....

Bagi saya hal2 peribadi yang memang terlalu peribadi akan sentiasa saya simpan dalam hati dan mungkin akan tercatat dalam diari tetapi bukan nye dalam blog, blog untuk benda2 yang x terlalu rahsia boleh lah sebab ianya akan terpapar kepada semua, nak kena sentiasa beringat, tetapi klu nak terkena jugak itu adalah asam garam kehidupan.....

Apa yang kamu merepek ni Syikin, ermmm entah la saya cuma mengeluarkan perkataan yang berada di fikiran sekarang ni, yang lain-lain saya x masuk campur okey :) :)
~ Sajer nak letak gambar yang seksi ni, comel tak, sekadar gambar kartun, x der kena mengena yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia ~

~> Seronok <~

Eh, eh, eh.....apsal ni x leh berhenti duk diam ker, ngeh3 seronok nampak, betul ker ?, hehe gelak lagi, betul la tu, tetiba saya rasa seronok sangat walaupun blog ni sekadar simple2 jer dan x de pengisian apa2 tetapi masih mempunyai follower dan ada juga yang sudi mengomen.....
Yeahaaaaa......terima kasih kepada semua-semualah yang sudi menjengah blog saya yang ntah apa-apa ni, TERIMA KASIH SEKALI LAGI.....