text-align:center;

Label

Pengikut

Google+ Followers

Sabtu, 8 Oktober 2011

~ Biz On9 Nokey's ~: Respect n Tabik Spring

~ Biz On9 Nokey's ~: Respect n Tabik Spring: Salam, entri kali nak citer pasal tajuk kat atas tu la, sekarang ni kan musim FB, ermm bebudak sekolah n budak2 kecik pun dah pandai guna F...

~ Biz On9 Nokey's ~: Cerita Sedih di bulan Ramadhan 2011

~ Biz On9 Nokey's ~: Cerita Sedih di bulan Ramadhan 2011: Salam, entri kali nak citer pasal bulan Ramadhan 2011, tengok gambar kat sebelah boleh agak tak apa yg saya nak coretkan, first sekali m...

~ Biz On9 Nokey's ~: Berdiam diri lebih baik dari segalanya

~ Biz On9 Nokey's ~: Berdiam diri lebih baik dari segalanya: Salam, entri kali ini cuma nak meluahkan isi hati, erm mcm berat jer bunyi nye, x de la berat sgt ringan jer x yah nak memikul apa-ap...

~ Biz On9 Nokey's ~: ~ Kursus Pegawai Khidmat Pelanggan, Kementerian Pe...

~ Biz On9 Nokey's ~: ~ Kursus Pegawai Khidmat Pelanggan, Kementerian Pe...: Di hari Selasa ( 13.09.2011 ) yang indah pada waktu rehat sedang asyik saya membuat keje tiba2 bos panggil :~ Puan : Kin ooo kin ...

~ Biz On9 Nokey's ~: ~ Menerima teguran ~

~ Biz On9 Nokey's ~: ~ Menerima teguran ~: Salam..... semalam mendapat satu teguran mengenai blog sayer, sayer nak mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada orang itu keran...

~ Biz On9 Nokey's ~: ~ Mempunyai Satu Impian ~

~ Biz On9 Nokey's ~: ~ Mempunyai Satu Impian ~: Salam semua, haiiii termenung nampak, termenung ker, x la saya tengah berangan ni bukan nye termenung, berangan apa ek ???...

~ Biz On9 Nokey's ~: ~ Sudah Menjadi Giler dengan.........Satay ~

~ Biz On9 Nokey's ~: ~ Sudah Menjadi Giler dengan.........Satay ~: Salam.....kali ni nak citer pasal satay pulak, oleh kerana saya ni adalah pengemar satay maka dengan ini di istiharkan saya telah m...

MENULIS <~ ada apa dengan nya.....

Menulis......saya sebenarnye x tahu nak menulis tambah2 lagi dengan blog ni, mana nak cari idea yang mencurah-curah cam org lain, sesiapa yang nak komen sila la komen saya sudi menerima nye kerana saya memang x pandai meng ayat n sangat tidak pandai berblogging, tetapi ada satu jer yang terpahat dalam jiwa sebab dari minat ber blog maka dengan itu datang nye idea yang x seberapa dari saya, huhuhu.......
Sebab apa orang itu menulis ek ???
 Rajin nyer orang itu menulis.....
Rasa macam nak jadi macam orang itu la (maksud saya jadi macam penulis itu).......
Berbagai persoalan yang bermain di fikiran ini ???
Saya suka membaca dan melihat tulisan orang......(sangat menarik perhatian dan ketika membaca juga saya akan membayangkan macam mana kah org itu), dasyat kan dengan menulis sajer bermacam-macam boleh di terjemahkan
 Dan bagi saya pula, menulis adalah :~

  • Untuk meluahkan apa yang terpendam (walaupun org x nak baca, tetapi itu luahan dari saya yg berbentuk tulisan) 
  • Saya suka menyatakan sesuatu berbentuk tulisan
  • Kekadang lebih suka menulis daripada bercakap
  • Apa yang terbuku di hati boleh di lakar kan di dalam tulisan
  • Peribadi seseorang pun boleh dilihat daripada tulisan
Apa lagi ek ???, sebenarnye saya kekeringan idea sekarang, I M SORRY......

Note : setiap orang mempunyai pandangan yang berbeza-beza, sesiapa yang ada idea boleh beri pendapat kepada saya kerana entri ini cuma dari luahan hati         ~ done ~