Catatan

Tunjukkan catatan dari Oktober 2, 2011

My Best Friend

Imej
Bagi kiss dulu, hehe muah3, amboi over la pulak, ni citer pasal best friend nak bagi kiss2 tu apa hal, ala nak bagi kiss sikit pun x boleh, bukan nye kena pun......
Ok la, kali ni nak citer pasal My Best Friend, best friend ker, entah la, best friend kut (hehe, no coment), nanti kita citer ek pasal best friend saya ni.....kami berkenalan secara x segaja, x sangka pun boleh jadi rapat, dulu saya memang selalu gaduh & berperang gan dia sebab dia memang suke buat saya panas ati tau, aduiii masa tu saya memang sangat geram dan benci akan dia, tapi lama kelamaan tanpa di sedari kami telah menjadi kamcing (makna baik la tu, x kan kamcing pun x tahu makne, haha), tu la orang kata x kenal maka x cinta (bercinta ker, x tahu ler plk saya)........
So bila dah lama kenal kalau dia menghilangkan diri tanpa khabar berita saya akan mula risaukan dia (rindu ler tu, baik mengaku jer, eeee malu), dah jadi tanggungjawab saya tu (tp awak sajer buat x faham ek, aduiii geram nye saya), yang bab ni memang…