Catatan

Tunjukkan catatan dari September 27, 2011

Kisah Orang Jakun masuk ----> Pappa Rich @ Cyberjaya

Imej
Tengok la gambar ni.......hehehe Orang Jakun yang baru first time masuk Pappa Rich itu pun d sebabkan oleh Boss yang banjer klu sendiri masuk alamat nye x merasa la, orang kampung macam ni saya ni lebih suka makan masakan kampung dari memakan benda2 yang canggih manggih ni, ermmm sebelum ni ada terfikir jugak apa yang ada kat dalam ni ek ???, ok kita servey dulu.............


~ ni la lambang dia ~




~ Menu-menu special yang ada kat dalam tu ~



~ ini lah makanan yang saya oder ~
Note : lain kali dah x der la jakun nyer sebab sudah tahu apa yang ader kat dalam ni, hehehe, ada rezeki nak masuk lagi.................