Catatan

Tunjukkan catatan dari Disember, 2011

Selamat tinggal kepada ShoutMix

Imej
ShoutMix ooooo ShoutMix.......good bye yer, sape suruh kenakan bayaran, semua orang dah beralih arah, walaupun cas di kenakan x byk sangat tetapi sape yg nak guna benda yg berbayar, yg free banyak lagi wey (beribu-ribu lemon lagik), orang lain saya x tahu la masih nak pakai lagi ShoutMix ke x, tapi bagi saya hari ini adalah hari terakhir saya bersama Shoutmix.............(sudah memadamkan kenanganku bersamamu)......touching la pulok rasa, hahaha..........
Kasih saya sekarang sudah berubah, siap ada 2 pilihan lagi (woooowww tamak nye), hehe bukan tamak, sebagai permulaan dan dalam tempoh percubaan saya telah memasang 2 tempat chat yang baru iaitu :~
Cbox.wsFibox.wsDasyatkan.....tamak dan haloba nye saya ini dengan memasang 2 sekaligus, hehe, ini jugak adalah tanda protes pada Shoutmix (hehe, orang dah bagi free selama ni, bukan nak cakap terima kasih, ni nak main protes2 lak), x de la protes sangat, tetapi adalah sikit perasaan yang x berapa puas hati, ermmmm...........
Dengan kata2 dan u…

RINDU SESANGAT

Imej
Sedih nyer menanggung kerinduan......ah saya sangat rindu, rindu sesangat untuk berblogger macam dulu, dah lama kekeringan idea, ermmm asal ada idea pulak terbusy dan laptop pulak rosak terkena virus, aduhaiiii apalah nasibku ini.....oooooo tidak, tak sabar menunggu laptop siap dibaiki........WADUH2 KANGEN BAGAT..................

INGIN MEMILIKI

Imej
Ting tong......ari ni idea datang pepagi lagi, hehehe seronok nye, sebab ari ni saya dah start Cuti selama seminggu, so adalah masa nak mengadap blog, klu x jangan harap ler, ok nak citer mengenai Jersi.......
Pada suatu hari, saya balik dari Johor, singgah kat Hentian Rehat dan Rawat, tetiba tengok 1 kumpulan ni pakai Jersi Malaysia, yang tu ok la lagi tetapi pandangan saya tertarik kepada seorang perempuan yang memakai Jersi Malaysia Berlengan Panjang, wooowwww hati saya telah terdetik INGIN MEMILIKI Jersi yang macam itu, ermmm.......
Untuk tujuan itu saya telah mengservey kedai2 online yang ada dan harga nye adalah berpatutan cuma sekarang belum memikirkan dan mengambil keputusan hendak memilih antara 2 :~
~ nak pilih yang ini ~
                         @ ~ nak pilih yang ini ~

Okey yang ini saya sudah ada ~ suke ~

Need a Euro trip? It’s time for u to share ur Muhibbah stories with us! Enjoy 30% off ur Euro trip flight ticket all thanks to #MAS

Imej

I'M SORRY SANGAT2

Imej
Dah banjir jadi nye, hehe tujuan sebenarnya adalah untuk meminta maaf , minta maaf sangat2 ni, sebab apa ?, huhuhu, kenapa ni ?, hehehe, sebab2 nye adalah :~ Saya tidak dapat blogwalking kawan2 dan follower, ucapan terima kasih kerana sudi menjengah blog saya yang x seberapa ini.Kerana kesibukkan masa jugak membuatkan saya kurang menulis entri dan tiada perkembangan baru.Semua komen2 di Shoutmix telah saya baca cuma tiada masa untuk membalasnye.Line Internet jugak agak slow sejak kebelakangan ini menyebabkan saya hilang mood untuk mengunjungi blog2 yang ada.Nak cakap apa lagi, huhu, saya x tahu la kenapa sejak akhir2 ini saya semakin ketandusan idea untuk menulis entri, PLEASE HELP MEEEEEE.............. SORY SANGAT-SANGAT TAU, LOVE U AOULSSS...............

BBholics! Keep connected at crzy low rates wit Prepaid BIS plans and win free BBs! Only #UMobileBIS

Imej

Dalam Sejarah sambut Birthday di Indonesia

Imej
Salam, x tahu nak tulis apa dah untuk mengatakan perasaan saya pada ketika & waktu itu, sangat terharu dan hapy sekali, x penah2 pun sambut birthday tapi bila disambut alahaiiiii, negara orang pulak tu, dah la ramai orang masa tu, sambutan diadakan pada malam diner, dihadiri oleh berbagai orang dari pelbagai negara, Negara Iran ada dan Singapore pun ada, walaupun dengan sepotong kek yang kecil sudah memadai dengan ucapan dari pelbagai orang serta yang penting ucapan itu adalah ikhlas (yang x ikhlas tu saya tolak tepi sajer)........ KLIK SINI @ GAMBAR INI Saya sebenarnye x nak memikirkan sangat kalau difikirin mau teringat seumur hidup so cuma masuk telinga kanan n kuar telinga kiri, walaupun saya tak mengunkapkan nye dengan kata2 tapi dalam hati ucapan yang dapat diberi " TERIMA KASIH BERBANYAK DAN SEMOGA ALLAH SAHAJA YANG DAPAT MEMBALAS SEGALA KEBAIKAN DENGAN UCAPAN ITU, AMINNNN "..................

Linangan Air Mata Ombak Rindu

Imej