Sumbangan Buku 1Malaysia @ JEMPOL

Pada 06.10.2011 opis saya telah mengadakan program bagi Sumbangan Buku 1Malaysia, program ini adalah acara tahunan bagi bahagian kami dan ini dah termasuk dalam Sasaran Kerja Tahunan (SKT) pegawai yang berkenaan, setiap tahun 4 negeri akan dipilih, bagi tahun ini negeri yang terpilih adalah Melaka, Negeri Sembilan, Pahang dan Kelantan.

Saya sempat menyertai program yang diadakan di Negeri Sembilan, tempat berlaku nye kejadian ini (alamak ayat macam seram lak) ialah di Jempol :~


~ Antara aktiviti-aktiviti yang dijalankan ~
















~ Tetamu VIP yang datang Dato' Dr. Syeikh Muzaffar, semuanye nak bergambar dengan beliau, nak makan pun x senang, hehe, tp beliau sangat ok ~

~ Hotel Era di Bahau tempat penginapan kami selama 1 malam ~

Note : kredit untuk orang-orang kat Jempol semua peramah dan very2 sporting, x tahu nak citer apa dah, walaupun badan sangat penat tetapi HAPPY mengalahkan semua perasaan itu, I LIKE ~
Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Set DMS360 (3 In 1)

VITAMIN C ROSEHIP 1000MG FROM UK

TABITA SKINCARE (TRIAL SET)