SPEAKING, ooo tidak

  
Salam....eh ada kena mengena ke entri kali ini gan gambar kat atas, hehehe ada la jugak, klu tersalah cakap @ info cam ni la jadi nye....

Nak citer, pada satu hari (permulaan mcm citer sang kancil gan kura2 lak, hehehe) saya kuar gi jejalan, masuk la satu butik ni setelah jengok2 dari luar, duk usha2 boleh tahan jgk rega, bajet la gan duit poket saya, dia punye supervisor butik adalah seorang warganegara Pakistan, so nak bercakap gan dia saya lak kena speaking, hahaha masa itu la terkuar apa benda ntah dari mulut saya, konon-konon nye nak cover la (walaupun pada hakikatnye x pandai), nasib baik mamat pakistan tu faham, selepas itu bila teringat balik saya rasa nak tergelak n duk sengih seorang2, haha I Speaking London U..........
Shin Chan ~> Peace3
2 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

JAMU SERI PEMIKAT (JSP)

Set DMS360 (3 In 1)

VITAMIN C ROSEHIP 1000MG FROM UK