Kesibukkan melanda diri

Busy nampak.....hehehe memang sejak 2 mejak ni memang saya terbusy la sesangat sampaikan nak update blog pun x sempat, aduiii haiii....., minggu ni boleh la bernafas sikit klu tak macam nyawa ikan lak rasa, minggu depan start ari sabtu saya akan busy balik, selama seminggu lak out station, huhuhu, ok la lepas ni keje dah slow balik saya ingat nak abik cuti, balik kg lelama sikit, nak berehat dan tenangkan fikiran, ermmm harap2 abis tahun ni tahun depan saya kembali normal (sekarang ni x normal ker, kurang normal sikit la, kepala pun dah x berapa betul)........Ya Allah semoga kepenatan dan kesibukkan saya ini dihargai itu sajer yang saya harapkan......AMINNNNNNN


~ Nak yang best klik kat gambar di bawah ni ~
2 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Set DMS360 (3 In 1)

VITAMIN C ROSEHIP 1000MG FROM UK

JAMU SERI PEMIKAT (JSP)