My Best Friend

Bagi kiss dulu, hehe muah3, amboi over la pulak, ni citer pasal best friend nak bagi kiss2 tu apa hal, ala nak bagi kiss sikit pun x boleh, bukan nye kena pun......

Ok la, kali ni nak citer pasal My Best Friend, best friend ker, entah la, best friend kut (hehe, no coment), nanti kita citer ek pasal best friend saya ni.....kami berkenalan secara x segaja, x sangka pun boleh jadi rapat, dulu saya memang selalu gaduh & berperang gan dia sebab dia memang suke buat saya panas ati tau, aduiii masa tu saya memang sangat geram dan benci akan dia, tapi lama kelamaan tanpa di sedari kami telah menjadi kamcing (makna baik la tu, x kan kamcing pun x tahu makne, haha), tu la orang kata x kenal maka x cinta (bercinta ker, x tahu ler plk saya)........

So bila dah lama kenal kalau dia menghilangkan diri tanpa khabar berita saya akan mula risaukan dia (rindu ler tu, baik mengaku jer, eeee malu), dah jadi tanggungjawab saya tu (tp awak sajer buat x faham ek, aduiii geram nye saya), yang bab ni memang saya x suke dan d sebabkan hal timbul tenggelam ni la dia d bagi nama sebagai Chipmores (awak yang bagi tau, saya ikut jer), biskut chipmores klu makan sedap jugak tapi ni orang apa yang boleh d buat........awak nak tukar nama lain, tapi nama Chipmores jugak yang melekat ek


Walaupun kekadang saya terasa dan merajuk hati gan dia tetapi saya tetap menghargai dia sesangat sebab waktu saya moody dia membuatkan saya hapy (dia cakap saya hot n spicy, sampai hati dia leh cakap mcm tu kan, tp saya tetap terima sbb benda yg betul, so saya x boleh nak marahkan dia), masa saya lemah dia bagi saya semangat, bila saya memerlukan seseorang untuk meluahkan apa saja dia tetap ada gan saya (waktu dia x jadi chipmores la),  saya suka buat perangai sebab saya rasa saya bukan lah seorang wanita yang baik untuk dia, waktu tu dia boleh buat  x tahu jer (sakit x ati, memang sakit ar, tp kena la sabar sikit)......


Saya tidak penah mengucapkan kata yang baik2 untuk awak kan (ego la tu), tetapi saya nak awak tahu saya dah mula bukakan pintu hati saya untuk awak, saya dah boleh terima awak dan sudah mula menyukai awak, walaupun awak x penah tahu dan x penah mengambil tahu, tetapi ini adalah luahan ikhlas dari hati saya, harap awak akan dapat memahami nye.......awak kata penah memohon doa yang baik2 saje antara saya gan awak, harap apa yang awak cakap kan tu betul dan semoga doa2 awak tu d makbulkan Tuhan (saya juga mempunyai harapan yang sama), Amin................

Note : terasa tetiba touching pulak, tapi ini adalah luahan ikhlas dari hati saya untuk awak wahai Chipmores....(perlukah saya gelak waktu ini, oooo tidak ini adalah topik yang serius, bak kata Chipmores saya, boleh x serius jap dalam masa 1 minit kerana skrg ini kita berbincang mengenai topik yg serius), hahaha waktu jiwa kacau saya x boleh nak serius sgt, mula la saya jadi cam x betul........tetapi (ada tetapi lagi ni) ayat2 serius yang saya tulis d atas adalah benar belaka dan x de kaitan yang masih hidup @ yang dah meninggal dunia (apa yang sedang saya cakapkan sekarang ni, aduiii saya dah pening ker), daaaaaaaaaaaaa


Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

JAMU SERI PEMIKAT (JSP)

VITAMIN C ROSEHIP 1000MG FROM UK

TABITA SKINCARE (TRIAL SET)